Börja betta nu!

Som vi nämnde på startsidan är det inte alls svårt att komma igång med betting och definitivt inte om du börjar online. Först och främst är det många av de mest framstående bettingsajterna som finns tillgängliga helt på svenska och som har bra svensk kundsupport. Det brukar även finnas bra förklaringar och bra instruktioner/guider till hur man spelar på respektive bettingsajt. Du behöver alltså aldrig känna dig som en ”dum nybörjare”, det är bara att läsa och följa instruktionerna helt enkelt. En del har till och med en sektion som dem kallar för bettingskola eller liknande där du snabbt och enkelt lär dig hur allt går till.

Steg ett är så klart att välja en bettingsajt, när du gjort det och försäkrat dig om att det är en seriös aktör så är det bara att du registrerar dig som medlem. Det brukar vara mycket enkelt och handlar om att man fyller i ett kort formulär med namn och ett par andra personuppgifter. Detta är både för din egen säkerhets skull och för spelbolaget. Dem vill veta att det är du som spelar för dina pengar och ingen annan och dem vill veta att du är över 18 år och är en riktig person och inte ett dataprogram. När du fyllt i allt som krävs och läst igenom användarvillkoren är det bara att välja användarnamn och lösenord sedan är du klar. Här är det bara viktigt att man fyller i korrekta uppgifter, gör du inte det så kommer det att bli svårt eller helt omöjligt att få en vinst utbetald senare. Nu när du är klar med detta så är det bara att fylla på ditt spelkonto med pengar från ditt vanliga konto. Det gör du enkelt på bettingsajten genom att välja ett av de betalningsalternativ som finns och för över pengar. Vill du göra en egen extra säkerhetsåtgärd inför detta moment så rekommenderar vi dig att börja med att skapa ett helt nytt kortkonto på din bank som du sedan enbart använder till spel och kontot ska då inte vara kopplat till dina andra bankkonton. En säkerhetsåtgärd som kanske inte alltid är nödvändig om man spelar hos en seriös aktör men som kan kännas tryggt och bra för en själv. Det gör dessutom att man har lite bättre koll på hur mycket pengar man spelar för varje månad.

Spela!

Att börja betta är inte svårt, egentligen måste man inte kunna allt om en sport för att spela på den. Något du dock kommer att märka efter ett tag är att det faktiskt blir roligare att spela ju mer man vet om det man spelar på. Då kan man dessutom utveckla det som kallas magkänsla inför det man ska spela på. Dessutom kan jag lova att en fotbollsmatch till exempel blir grymt mycket roligare om du har lite koll på lagen som spelar, för att inte tala om att du själv har något som står på spel. Det gör att spänningen ökar och det ger mer att titta på matchen helt enkelt.

Sist men inte minst, läs alltid igenom användarvillkoren och spelvillkoren på den bettingsajt du spelar på. Finns det bonus, läs igenom villkoren för hur den fungerar. Detta enkla lilla, som jag vet kan vara extremt tråkigt, är kanske det bästa sättet att gardera sig mot ovälkomna överraskningar i bettingvärlden online!